APACER AU350 DRIVERS (2019)


Download Now
Apacer AU350 Driver

Voice recording» Size and Wieght: mm x mm x 1 mm, 21 g Price: $99 Apacer Audio Steno AU We all know that the way. On this page you can get: MP3 player/ walkman APACER AU manual - is available for free download. All information such as file size, preview picture. On this page you will find the most comprehensive list of drivers and software for MP3 Player Apacer AU Specify a correct version of file. Drivers and.


APACER AU350 DRIVER FOR WINDOWS 8

Type: Driver
Rating:
4.76
189 (4.76)
Downloads: 847
File Size: 14.96Mb
Supported systems: ALL Windows 32x/64x
Price: Free* [*Free Registration Required]

Download Now
Apacer AU350 Driver

Schema van de speler Inhoud verpakking Muziek beluisteren Problemen Oplossen Onderhoud en ondersteuning Lees deze Apacer AU350 grondig door voordat u het apparaat gebruikt en bewaar de handleiding zodat u deze later eventueel opnieuw kunt raadplegen. Met deze handleiding leert u de talrijke fantastische functies van dit apparaat gebruiken, zodat u nog meer kunt genieten van uw luisterervaring.

Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsrichtlijnen Apacer AU350 informatie over de bediening.

APACER AU MP3 player/ walkman download manual for free now -

Lees deze informatie dus Apacer AU350 voordat u het apparaat gebruikt om eventuele onvoorziene ongevallen te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten, weglatingen of updates van dit document. Wij zijn Apacer AU350 aansprakelijk voor gegevens of muziekbestanden die verloren gaan uit de speler. Handelsmerken van andere producten die in deze handleiding zijn vermeld, zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven of organisaties.

APACER AU350 DRIVERS

Schema van de speler 1. Houd de knop wordt ingeschakeld. Houd de knop wordt uitgeschakeld.

APACER AU350 DRIVERS FOR WINDOWS 7

Vergrendelen Apacer AU350 Vergrendelen uit: De voeding gedurende 3 seconden ingedrukt. De voeding -knop in de tegenovergestelde richting van Opmerking: Het batterijpictogram knipperen.

Nadat de batterij volledig is opgeladen, zal het batterijpictogram een volledige balk weergeven. Apacer AU350 volledig opladen van de batterij neemt ongeveer 4 uur in beslag.

Zorg dat u de batterij niet te lang laat opladen meer dan 10 uur. Overmatig opladen of ontladen kan de levensduur van de batterij verkorten.

HWM - كتب Google

Laad de oplaadbare batterij volledig op voordat u de speler voor de Apacer AU350 keer gebruikt of wanneer u de speler langere tijd niet hebt gebruikt. De speler kan niet werken in de muziekweergavemodus terwijl de batterij wordt opgeladen. Selecteer en organiseer uw bestanden en mappen als voorbereiding voor de overdracht naar uw MP3-speler.

  • Apacer AU Driver Download and Update for Windows Opendrivers
  • Apacer Audio Steno Au Driver Download Version
  • Apacer AU350 Driver Download and Update for Windows
  • Apacer AU350 MP3 Player Driver Win98
  • Apacer MP3 Player Driver

Speel een bestand van uw keuze af. Druk aan het begin van het gedeelte dat u wilt Apacer AU350 op de knop. Het startpunt wordt ingesteld en het pictogram "A" verschijnt op het scherm.

Druk aan het einde van het gedeelte dat u wilt herhalen opnieuw op de knop. Houd de knop ingedrukt om het volume doorlopend te verhogen of te Apacer AU350. Hoofdstuk 6.

Systeemmenu z Instelling hoofdmenu 1. Druk op de te openen.

Apacer Technology Audio Steno AU350 Manuals

Druk op de -knop om de geselecteerde Apacer AU350 te openen. Selecteer de optie " Spraak " in het hoofdmenu en druk op de om deze te openen.

Druk op de -knop om de opname te starten. Het LCD-scherm verschijnt zoals hieronder weergegeven. Druk op de -knop om de opname te pauzeren. Het pauzesymbool " " verschijnt op het scherm. Apacer AU350

APACER AU350 DRIVERS DOWNLOAD

Related Posts